

## **AGENDA**

# Councillor Information Workshop 20 September 2023

## Please be advised that the Councillor Information Workshop of the North Burnett Regional Council will be held at the Gayndah Boardroom on:

### Wednesday, 20 September 2023 commencing at 9.00am

#### **Order Of Business**

Item		Description	Speaker	Timing	Time	
1		Welcome & Housekeeping	Chair	3mins	09.00am	
2		Acknowledgement of Country				
		In the spirit of reconciliation, the NBRC acknowledges the Traditional Custodians of country throughout Australia and their connections to land, sea and community. We pay our respect to their Elders past and present and extend that respect to all Aboriginal and Torres Strait Islander peoples today.				
3		Declarations of Interest	Chair	2mins	9.03am	
4		Guest Speakers				
	4.1	Economic Development Overview (Department of State Development, Infrastructure, Local Government and Planning)	Lauren F	60mins	9.05am	
5		Corporate and Community				
	5.1	Bureau of Meteorology Tenure - Gayndah Airport	Michael W	15mins	10.05am	
	5.2	Property Disposal - Eidsvold	Michael W	15mins	10.20am	
Morning T		Tea Break		10mins	10.35am	
	5.3	Lease Renewals	Michael W	45mins	10.45am	
6		Works				
	6.1	Nil				
7		Office of the CEO				
	7.1	Council General Meeting Schedule 2024	CEO	30mins	11.30am	
	7.2	General Discussion	CEO	15mins	12.00pm	
8		General				
	8.1	Councillors Discussion	Mayor	15mins	12.15pm	
9		Close	Chair		12.30pm	