

## **AGENDA**

## Councillor Information Workshop Agenda

10 January 2024

## Please be advised that the Councillor Information Workshop of the North Burnett Regional Council will be held at the Gayndah Boardroom on: Wednesday, 10 January 2024 commencing at 9:00 AM

## **Order Of Business**

Ite	n	Description	Speaker	Timing	Time
1		Welcome & Housekeeping	CEO		09.00am
2		Acknowledgement of Country			
		In the spirit of reconciliation, the NBRC acknowledges the Traditional Custodians of country throughout Australia and their connections to land, sea, and community. We pay our respect to their Elders past and present and extend that respect to all Aboriginal and Torres Strait Islander peoples today.			
3		Declarations of Interest	CEO		
4		Guest Speakers			
	4.1	Evolution Mining - Mount Rawdon Pumped Hydro Update	Andrew Hovart	55mins	9.05am
5	- 1	Works			40.00
_	5.1	Monto Administration Building Update	Jane	45mins	10.00am
6		Service Awards	CEO	15mins	10.45am
Мо	rning	Tea Break		30mins	11.00am
7		Corporate and Community			
	7.1	Auditor General Draft Local Government Report	Owen	15mins	11.30am
	7.2	Quarterly Budget Review - 31 December 2023	Owen	15mins	11.45am
	7.3	Current Quarry Activity in Biggenden Area	John	15mins	12.00pm
8		Office of the CEO			
	8.1	Local Housing Action Plan Progress Update	Rhys	15mins	12.15pm
	8.2	Council Roadside Billboards	Rhys	15mins	12.30pm
Lunch Br		Break		45mins	12.45pm
	8.3	Showgrounds Update	CEO	15mins	1.30pm
	8.4	2024 ALGA National General Assembly	CEO	30mins	1.45pm
	8.5	Caretaker Period	CEO	30mins	2.15pm
9		General Business	CEO	30mins	2.45pm
10		Close	CEO		3.15pm