

## **AGENDA**

## Councillor Information Workshop Agenda

**14 February 2024** 

## Please be advised that the Councillor Information Workshop of the North Burnett Regional Council will be held at the Gayndah Boardroom on: Wednesday, 14 February 2024 commencing at 9:00 AM

## **Order Of Business**

Item		Description	Speaker	Timing	Time
1		Welcome & Housekeeping	CEO		09.00am
2		Acknowledgement of Country			
		In the spirit of reconciliation, the NBRC acknowledges the Traditional Custodians of country throughout Australia and their connections to land, sea, and community. We pay our respect to their Elders past and present and extend that respect to all Aboriginal and Torres Strait Islander peoples today.			
3		Declarations of Interest	CEO		
4		Works			
	4.1	TIDS Program	Allan	15mins	9.05am
5		Corporate and Community			
	5.1	Washdown Bay Review Update	Kim	40mins	9.20am
	5.2	Selective Inspection Program for Dogs	Mike	15mins	10.00am
6		Service Awards			
	6.1	Presentation of Service Awards		15mins	10.15am
Morning		Tea Break		30mins	10.30am
7		Deputation			
	7.1	Eidsvold Library Opening Hours	Ms Croner	20mins	11.00am
8		Office of the CEO			
	8.1	Update from the Office of the CEO	CEO	25mins	11.20am
9		General Business	CEO	15mins	11.45am
10		Close	CEO		12.00pm