

AGENDA

Councillor Information Workshop 1 May 2024

Please be advised that the Councillor Information Workshop of the North Burnett Regional Council will be held at the Gayndah Boardroom on: Wednesday, 1 May 2024 commencing at 9:00 AM

Order Of Business

Item		Description	Speaker	Timing	Time
1		Welcome & Housekeeping	Chair	3mins	09.00am
2		Acknowledgement of Country			
		In the spirit of reconciliation, the NBRC acknowledges the Traditional Custodians of country throughout Australia and their connections to land, sea and community. We pay our respect to their Elders past and present and extend that respect to all Aboriginal and Torres Strait Islander peoples today.			
3		Declarations of Interest	Chair	2mins	9.03am
4		Guest Speakers			
	4.1	Mt Rawdon Pumped Hydro Update	Evolution Mining	45mins	9.05am
5		Service Awards			
	5.1	Presentation of Service Awards	Chair	15mins	09.50am
Morning T		ea Break		15mins	10.05am
6		Corporate & Community			
	6.1	24/25 Budget Process - Draft Fees & Charges	Kim/Merrilyn	90mins	10.20am
	6.2	24/25 Budget Process - Draft Rate Modelling	Kim/Merrilyn	60mins	12noon
Lunch Brea		eak		45mins	1.00pm
7		Works			
		Nil			
8		Office of the CEO			
	8.1	Update/s from the Office of the CEO	CEO	15mins	1.45pm
9		General Business		30mins	2.00pm
10		Close	Chair		2.30pm