

AGENDA

Councillor Information Workshop

8 May 2024

Please be advised that the Councillor Information Workshop of the North Burnett Regional Council will be held at the Mundubbera Boardroom on: Wednesday, 8 May 2024 commencing at 9.00 am

Order Of Business

lter	n	Description	Speaker	Timing	Time
1		Welcome & Housekeeping	Chair	3mins	09.00am
2		Acknowledgement of Country			
	In the spirit of reconciliation, the NBRC acknowledges the Traditional Custodians of cou				throughout
		Australia and their connections to land, sea and community. We pay our respect to their Elders past and present and extend that respect to all Aboriginal and Torres Strait Islander peoples today.			
2		Declarations of Interest		-	-
3			Chair	2mins	9.03am
4		Guest Speakers			
	4.1	Unsealed Road Network Maintenance	Shepherds	55mins	9.05am
	4.2	Arts Driven Tourism Presentation	Monto Museum of Art	30mins	10.00am
Morning Tea Break				15mins	10.30am
5		Corporate and Community			
	5.1	24/25 Budget - Draft Operating Expenditure	Kim/Merrilyn	90mins	10.45am
	5.2	24/25 Budget – Draft Debt, Investment & Procurement Policies	Kim/Merrilyn	60mins	12.15pm
Lunch Break				45mins	1.15pm
					·
	5.3	24/25 Budget Sessions- Brief Recap & Q/A	Kim/Merrilyn	15mins	2.00pm
	5.4	Planning Scheme Update	Kim/Mike	15mins	2.15pm
	5.5	Councillor Superannuation & PAYG	Kim/Kathleen	15mins	2.30pm
6		Works			
	6.1	Drinking Water Quality Management Plan	Shaun	30mins	2.45pm
7		Office of the CEO			
	7.1	Councillor Portfolios	Chair	15mins	3.15pm
	7.2	General Discussion	Chair	15mins	3.30pm
8		General			
	8.1	Councillors Discussion	Mayor	15mins	3.45pm
9		Close	Chair		4.00pm