Please be advised that the Councillor Information Workshop of the North Burnett Regional Council will be held at the Gayndah Board Room on: Wednesday, 14 August 2024 commencing at 9:00 AM

Order Of Business

Iten	n	Description	Speaker	Timing	Time
1		Welcome & Housekeeping	Chair	3mins	09.00am
2		Acknowledgement of Country			
		In the spirit of reconciliation, the NBRC acknowledges the Traditional Custodians of country throughout Australia and their connections to land, sea and community. We pay our respect to their Elders past and present and extend that respect to all Aboriginal and Torres Strait Islander peoples today.			
3		Declarations of Interest	Chair	2mins	9.03am
4		Works			
	4.1	Grading Methodology & Fleet Procurement Plan	Allan H & Jane S	60 mins	9.05am
Morning Tea Break			10mins	10.05am	
5		Corporate and Community			
	5.1	New Policy:	Kim M	45mins	10.15am
		Financial Hardship			
	5.2	Regional Arts Development Fund	Jenny H	45mins	11.00am
Lunch Break			45mins	11.45am	
6		Office of the CEO			
	6.1	Statutory Policy 1022 Councillor Conduct Investigations	CEO Michael C	30mins	12.30pm
	6.2	Local Laws		30mins	1.00pm
	6.3	Councillor Portfolios		30mins	1.30pm
7		General			
	7.1	Councillor Briefing	Jane S	15mins	2.00pm
8		Close	Chair		2.15pm